Vikerkaare loetuimad tekstid, 2017

Sel aastal loeti nii uusi tekste kui ka vana kulda, blogipostitusi ja pikki analüüse, järelhüüdeid ja ilukirjandust. Teemadest domineerisid seks, parempopulism, aktivism ja kliimakriis, ühtviisi huviga uudistati nii päevakajalisi tekste Rail Balticu vastastest ja robotite rünnakust kui ka igavikulisemaid ja universaalsemaid mõtisklusi maailmalõpust, seksuaalsusest ja patriarhaadist.

Omaette fenomenideks osutusid toimetajate igakuised lugemissoovitused (kes soovib, võib neid meie blogis üle lugeda) ning luulebot, mis aprillis-mais Facebookis ja Twitteris luuleklassikat säutsus. Mine tea, ehk ärkab temagi uuel aasta varjusurmast.

Uuel aastal jätkame samamoodi põletavate ja igavikuliste küsimuste lahkamist, arvustame põnevaid raamatuid ja avaldame rokkivat ilukirjandust. Telli Vikerkaar endale või tee jõulukink sõbrale – kiiresti tegutsedes jõuab juba jaanuarinumber sinu või su sõbra postkasti! Ja ulgueestlased, ärge muretsege – tellimusega saate kaasa ka digilugemisõiguse enda eelistatud formaadis.

2017. aasta populaarseimad tekstid Vikerkaare kodulehel olid (suvalises järjekorras):

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk