Vikerkaar 7-8 2018

LOODUS, AJALUGU, ÄRI. Marek Tamm aja- ja loodusloo uutest suhetest. David Graeber ja David Wengrow ebavõrdsuse esiajaloo tähtsusest. Linda Kaljundi uusmetsikust Eestist. Marko Uibu natuurist ja tervisest. Piret Karro alasti mehest metsas ja filmis. Andrei Liimets kliimamuutusest kinos. Raivo Alla metsajooksust. Siim Kuresoo ja Joonas Kiik olukorrast metsas ja äris. John Lanchester pangakrahhi järelmitest. Neeme Lopp Katja Novitskova näitusest. Lauri Sommeri ja Urmas Vadi jutte, Sylvia Plathi, Mart KanguriYolanda Castaño ja Kristel Rebase luulet. Made Luiga Kai Kasest, Keiu Virro Neoon Mustast, Pille-Riin Larm Jan Kausist, FS Villem Valmest, Daniele Monticelli semiootikast, Alari Allik Mikitast. Ave Taaveti joonistused.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi