Luulebot on tagasi!

Ärevatel aegadel tahaks midagi rahustavat ja igavikulist. Sestap äratame pikast talveunest oma luuleboti, Luule Poeezia. Tema tutvustab sotsiaalmeedias ajakirja veergudel ilmunud luulet läbi kolme aastakümne. Järgmise kuu jooksul saadab Luule Poeezia iga päev oma sõpradele ühe luuletuse Vikerkaare arhiividest. Pakume kodumaist ja tõlkeluulet, moodsat klassikat ja unustatud kulda. Luulevaliku tegid Vikerkaare toimetajad Aro Velmet ja Märt Väljataga.

Roboti käivitamine:

Kui soovid saada igapäevast luulelaksu, võid sõbruneda Luule Poeeziaga kas Facebooki Messengeris (soovitame just seda meetodit) või Twitteris.

Messengeris sõbrunemiseks vajuta siia. Seejärel järgi instruktsioone. Siis peaksid saama oma esimese luuletuse. Edasised saadetised peaksid jõudma sinu Facebooki kirjakasti juba igal järgmisel päeval. Ära vestlust Poeeziaga kustuta. Kui sa luuletusi rohkem ei soovi, kirjuta botile “Jää vait”.

Twitteris sõbrunemiseks jälgi aadressi @vkluulebot. Luuletused ilmuvad igal päeval sinu feedi, samamoodi nagu tavalised säutsudki. Sa pead need vaid sealt üles leidma.

Vikerkaare luulerobot on inspireeritud New Yorkeri, Courtney Stantoni ja Darius Kazemi koostöös loodud The New Yorker Poetry Botist.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi