Vikerkaar 12 2019

Tõnis Saarts riigist, sõdadest ja Charles Tilly teesist; Margot Olesk riigist, vanglatest ja resotsialiseerimisest; Kristina Kallas eliidist, rahvast ja populismist; Ivan Krastev ja Stephen Holmes matkijaist ja matkitavaist Idas ja Läänes. Tiit Hennoste Cornelius Hasselblattist ja eesti kirjanduslugudest. Johanna Ross Mudlumist, Alvar Loog Urmas Vadist, Rauno Alliksaar Mikk Pärnitsast, Marja Unt Toomas Vindist, Joosep Susi ja Jaak Tomberg Tõnis Volu “Libaverest”. Eesti luuletajad Reiner Brockmann, Berit Kaschan, Piret Põldver, Maria Lee; prosaistid Jüri Kolk, Tauno Vahter, Marina ReeJan Kaus Tommy Cashi vohamise vohast. Aastasisukord.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi