VIKERKAAR 1-2 2020

Tunnete sümfoonia, mõistusest rääkimata. Jean-Jacques Rousseau “Pihtimused”; nüüdisautorite tundeproosat ja -luulet: Kai Kask, Anti Saar, Kadi Viik, Jüri KolkAnette Parksepp, P. I. Filimonov, Margit Lõhmus, fs, Peeter Sauter, Riste Lehari, Kertu Moppel, Maarja KangroKaisa Ling, Wimberg jt. Andero Uusberg emotsioonide mõttest; Toomas Jürgenstein poliitiku ja Meelis Oidsalu ametniku tunnetest. Aet Annist kõrvalejäetuse tundest. Märten Rattasepp metallmuusikast ja Teet Teinemaa õudusfilmidest. Piret Karro akadeemilistest ahistajatest ja Kadri Aavik “lödipükstest” meie seas. Toomas Lott ekspertidest ja nende mainest. Raoul Kurvitza kirg. Øyvind Rangøy, Toomas Kalli ja Rein Kuresoo raamatutest.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi