Vikerkaar 7-8 2020

TAIM ja VAIM: Kaarina Rein Academia Gustaviana disputatsioonist taimede üle; J. W. Goethe taimede metamorfoosidest; Kalevi Kull ja Peeter Laurits taimevaimust; Lauri Laanisto vihmametsa taimede peal katsetatud inimesest. Ülo Niinemetsa herbariseerimised Kasahstanis ja Jaan Kaplinski vaatlused Samosel. Kate Browni suur aiaprojekt. Malle Leisi taimepildid (Keiu Krikmann). Yvan Golli ja Øyvind Rangøy luulet massihävitusrelvadest. Mart Kivastiku, Triinu Merese, Tõnis Vilu, Arturo Valderase, Paula Nerve jutte, Triin Paja, Kristina Viina, Kristel Rebase luuletusi. Tõnis Vilu, Eia Uusi, Kaur Riismaa ja Goethe raamatutest; mängust “Death and Taxes”

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi