Vikerkaar 10-11 2020

TEISTKÜMNENDAD Eestis: ajakirjandus, asendus- & päriselu, avalik ruum, feminism, film, fiskaalpoliitika, hipsterland, idee & ideoloogia, keskkonnapoliitika, kodanikuühiskond, kirjastamine, kunst, luule, novell, populism, rahvatervis, rohepesu, Soome sild, Tartu vaim, teater, usuelu, uusvaimsus, Vene kaart & vähemus – Martin Ehala, Tiit Hennoste, Anders Härm, Rainer Kattel, Eha Komissarov, Henri Kõiv, Mikko Lagerspetz, Andrei Liimets, Martin Luiga, Mikael Raihhelgauz, Ringa Raudla, Riina RaudneJohanna Ross, Tõnis Saarts, Joosep Susi, Meelis Süld, Keiu Telve, Terje Toomistu, Marko Uibu, Tauno Vahter, Laura Vilbiks, Keiu VirroVIKERGALLUP. Mart Kanguri, Maarja Kangro, Sveta Grigorjeva, Jüri Kolgi luulet; Heinsaare, Krulli, Vadi, Ivanovi, Mudlumi, Matsini proosat. “Eesti novelli 2020” ja “Sinise sarvedega looma” arvustused. 

 

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi