Vikerkaar 1-2 2021

ÜKSINDUSE AEG. Omaetteoleku võlud (Jean-Jacques Rousseau) ja erakluse võrdlus seltskondlikkusega (Ralph Waldo Emerson, Philip Larkin); Tuul Sepp isolatsiooni bioloogiast, Daniele Monticelli katkulugude lühilugu, Anne Kull askeesi mutatsioonidest, Thomas Laqueur üksildasest seksist, Yuri Slezkine bolševikest isolatsioonis, Roosmarii Kurvits erakajakirjandusest, Terje Toomistu ENSV hipide iseolemisest, Jako Salla vanglaisolaatoritest, Andrei Liimets isolatsioonifilmidest, Jan Kaus taimeüksindusest. Lauri SommeriUrmas Vadi, Neeme NäripäAve Taaveti ja Yōko Tawada proosat, Anti Saare päevik, Maarja KangroTõnis Vilu ja Santōka luulet. Arvustusi Kõomäe, Mudlumi ja Oksaneni raamatutest.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi