Vikerkaar 10-11 2021

Proosa: PAAVO MATSIN Lenini valss, P. I. FILIMONOV Viies, MATT BARKER Ravim, JÜRI KOLK Namaste.
Tehnovisioonid: TÕNIS KAHU muusikautoopiatest, KAAREL TARAND  leiutamisreeglitest, KARL KRUUSAMÄE robotitest, KAUR MARAN fusioonist, AVELIINA HELM puuistutamisest, RALF-MARTIN SOE, ANNE ILU tarkadest linnadest, LAUR KANGER isesõitvatest autodest, TAMBET MUIDE jalgrattast, SIIM TUKSAM postdigitaalsest ökoarhitektuurist, TÕNIS SAARTS demokraatiast ja tehisintellektist, RAIVO RUUSALEPP digikaksikutest, KERLI ONNO, PILLE MUNI tehisintellektist maksuametis, INDREK IBRUS  krüptorahast, TANEL TAMMET tarkvara needusest, TOIVO MAIMETS bioravimitest, RICHARD NAAR, ANDERO UUSBERG mõttejõu võimendajatest, ERKKI KARO, PETRI-JAAN LAHTVEE rohepöördest, LEOPOLD PARTS suurandmetest, ARVI TAVAST inimese ja masina suhtlusest, OLIVER LAAS  tehisintellekti loomingust, STEN-KRISTIAN SALUVEER metakinost, JAAK TOMBERG ulmest, TOMAS JERMALAVIČIUS algoritmide sõjast, ANN VÄLJATAGA autonoomsetest relvadest, UNO VEISMANN planeetidevahelistest lendudest, KRISTJAN PORT olemise mõttest. Arvustused. Kärt Ojavee kunst.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi