Vikerkaar 1-2 2016

TÜHI & TÄIS – vana ja uus: vaakum, tühisus, eimiski, eitus, absurd, nihilism. Zhuangzi: mittemõtlemine kui mõtlemise algus. Innocentius III inimelu tühisusest (Marju Lepajõe). Daniele Monticelli: Horror vacui ja poliitika alusetus. Alari Allik tühjusest ja seentest. Tõnu Viik filosoofilisest tühjast. William Barrett olematuse maigust. Eneken Laanes inimmina tühjusest Rousseaul ja Gide’il. Alice Kase kaks tühjust (Eik Hermann). Nihilism ja kirjandus (Hasso Krull, Märt Väljataga). Mart Kanguri, Marko Kompuse, Jüri Kolgi jt luulet. Lauri SommeriKai Kase ja Mudlumi jutte. Arvustusi Rein Rauast, Mats Traadist, Alverist ja Lepikust

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi