Vikerkaar 12 2016

Üldiselt üksiku, globaalselt kohaliku poole. Alexander S. Duff: Heideggeri tont universaalsete väärtuste õõnestajana. Rein Müllerson: Unipolaarse riikidesüsteemi lõpp ja rahvaste kontserdi vajadus. Jüri Saar: Maha postmodernistlik relativism, elagu uus realism! Siegfried Kracaueri olupilt kontoriametnikust kui inimtüübist. Matthew Arnoldi luuletus mõõnavast usumerest. Sveta Grigorjeva, Mart Kanguri ja Triin Soometsa luulet. Inuiti jutt (tlk Lauri Sommer) ja Siim Sinamäe novell “Kolmekesi Prostokvašinos”Varvara & Mari meediakunst. Märten Rattasepp Indrek Harglast, Lauri Sommer Tõnis Tootsenist, Vilja Kiisler Toomas Kümmelist. Aastasisukord.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi