Vikerkaar 10-11 2017

Euroopa – kas hullem möödas? Tõnu Õnnepalu: Euroopa kui aken merele. Hent Kalmo Euroopa Liidu tiiglist. Kriisid ja poliitika taasavastamine – Luuk van Middelaar, Brigid Laffan, Stefan Lehne ja Tomáš Valášek. Brexiti jäämägi – Anne Deighton, Chris Bickerton. Julgeolek – Eiki Berg ja Viljar Veebel. Inimõigused – kas parim möödas? Rein Müllerson nende loomulikkusest ja universaalsusest, Samuel Moyn nende kaassüüst neoliberalismis, Michael Ignatieff õigustest ja heldusest. Urmas Vadi “Elu mõttetusest”, Mart Kivastik “Jaama 12”, Kai Kask “24 minutit isiklikku elu”Endre Ady, Carolina PihelgaMehis HeinsaareKädi Kallau, Siim Pauklini, Leonora Palu ja Boriss Pasternaki luuletused. Ervin Õunapuust (A. Pilv), Oliver Bergist (H. L. Korp), Kristjan Haljakust (A. Loog), Kristiina Ehinist (S. Grigorjeva), Elo Viidingust (A. Teede), Indrek Koffist (I. Kotjuh), Kaupo Meielist (M. Tammjärv), Siim Pauklinist (P.-R. Larm), Aare Pilvest (S. Urgas). A. Taaveti joonistusi.  Maarin Mürk: Rändurid Kumus.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi