Vikerkaar 12 2017

Hugh MacDiarmid “Näe, lapsuke on sündinud!” Andrei Ivanov kolmest Kazuo Ishiguro raamatust. Janek Kraavi obstsöönsuse poeetika. Kertu Mopppel “Peenised” . Ervin Õunapuu “Mitte ainult leivast”. Keiu Virro eesti uuemast naiskrimist. Armin Kõomäge intervjueerib Maia Tammjärv. Janar Ala lood lihtsatest asjadest. Mart Kanguri, Kris Moori ja Aleksandra Tšoba värsse. Johannes Saar “Orjandusliku Eesti tõus. Ede Raadiku juhtum”. Ave Taaveti kirjanduselulisi pilte. Arvustuse all Nikolai Baturin (Paavo Matsin), Madli Lippur (Ave Taavet), Freddy (Mart Niineste), Tiit Pruuli (Terje Toomistu), Lawrence Lessig (Allan Aksiim), Alain Badiou (Helen Pruul). Aastasisu

Leia veel huvitavat lugemist

TeaterMuusikaKino
Täheke
Õpetajate leht
Sirp
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Müürileht