Vikerkaar 3 2018

EDASI KIIRENDUSKURSIL! Velimir Hlebnikov kõiksuse seostest. Alex Williamsi ja Nick Srniceki aktseleratsionismi manifest. Tõnis Kahu kiirenduse mõnust ja valust popkultuuris. Kaisa Maria Ling: Sex, Drugs and Blues. Karl Lembit Laane demokraatia ja parempoolsuse vastuolust; Leif Kalev ja Gerly Tammiste uusliberaalse valitsemise ammendumisest. Nikolai Karajevi novell Rosenbergist. Armin Kõomäe novell ärimees-kirjanikust, Indrek Hirve, Triin Paja, Talvike Mändla luulet. Paco Ulmani nihestatud loomulikkus. Arvustused Kelly Turgi, Joanna Ellmanni, Andres Ottensoni ja Timothy Snyderi raamatutest. Ave Taaveti kirjanduslikke pildikesi.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi