Vikerkaar 4–5 2018

Sotsiaalmeediumid jm elu. Evgeny Morozov digikapitalismi tulevikust, Jaana Davidjants Aleppo tviitidest, Keiu Virro Facebooki trollidest jm asukatest, Jüri Kolk kirjanikuna virtuaalkohvikuis, Katrin Tiidenberg instagrammitud elust, Siim Sorokin sarjategelaste järelelust, Valentin Groebner libauudistest, Kristjan Port mõistlikkuse tulevikust, Henrik Sova tõestuskoorma jagamisest. Karl Marxi, Mart Kanguri, Tõnis Vilu, Triin Tasuja luulet, Mudlumi, Madis Aesma, Margit Lõhmuse jt proosat. Norman Orro kunst. Ahto Lobjakas Õnnepalust, Berk Vaher Kreutzmatsinist, Johanna Ross Jüri Kolgist, Sveta Grigorjeva fs-ist, Kaarina Rein Bingeni Hildegardist, Andreas Trossek Jacques Rancière’ist. Ave Taaveti pildid. Vikergallup. Ja JÜRGEN ROOSTE “Koplivanake”!

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk