Vikerkaar 6 2018

Töö ja mäss. Velimir Hlebnikov maailma raamatust. Aleksei Gastev tootmise teaduslikust organiseerimisest. Eeva Kesküla tööst Eesti ja Kasahstani kaevandustes. Siegfried Kracaueri teenistujaantropoloogia. Aro Velmet Nelson Mandela pärandist, Thorwald-Eirik Kaljo 1968. a rahutuste pärandist. Mikk Pärnitsa hümne, Karl Martin Sinijärve luulet, Kelly Turgi proosaluulet, Vladimir Sorokini proosat ja intervjuu vene kaosest ja saksa ornungist. Anna Škodenko nihkuvad pildid. Vaatenurgas Janar Alast (Ave Taavet), Brigitta Davidjantsist (Andra Teede), Hanneleele Kaldmaast (Marja Unt), Andrus Kasemaast (Joosep Susi), ajaloopiltidest (Kerttu Palginõmm).

Leia veel huvitavat lugemist

TeaterMuusikaKino
Täheke
Õpetajate leht
Sirp
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Müürileht