Vikerkaar 3 2019

Tõnu Trubetsky, Kelly Turgi, Liina Tammiste, Bertolt Brechti luulet, Paula Nerve, Taavi Eelmaa, Riste Lehari ja Martti Kalda proosat. Üks ammune sügispäev Eero Epneri luubi all, Triin Vallaste eesti räpist 1990-ndatel, Piret Karro Ungari õppetundidest, Alar Kilp reaalsuse konstrueerimisest, Kadri Sikk ja Kristiina Raud veganluse ja LGBT-liikumise seostest, Mikk Pärnits meesküsimusest. Arvustuse all Sandra Jõgeva (Keiu Virro), “Sõsara sõrmeluud” (Andreas Kalkun), Mait Vaik (Made Luiga), “Eesti novell 2018” (Aro Velmet) ja (:)kivisildnik (Tõnis Vilu). Hanno Soans Kaarel Kurismaa viiest veast. Ave Taaveti joonistusi.

Leia veel huvitavat lugemist

TeaterMuusikaKino
Täheke
Õpetajate leht
Sirp
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Müürileht