Vikerkaar 4-5 2019

Anti mulle KEHA, mida temaga teha? Kehadisain kunstis (Mariliis Mõttus, Kaarin Kivirähk) ja totalitaarses kujutluses (Andrei Hvostov). Teatripubliku ühiskeha (Meelis Oidsalu). Aet Kuusiku ja Jüri Kolgi kehasõnastik. Kehanormid ja neist hälbimine (Liina Pääbo, Katrin Alekand). Tervis, keskkond ja toitumine keskajal, Ida-Virumaal ja Indoneesias (Inna Jürjo, Hans Orru, Terje Toomistu). Kristjan Port dopingust. Joosep Susi ja Alvar Loog jalgpallist. Keiu Virro seksikoolitustest. Maarja Kangro ja Tauno Vahteri novellid. Rene Kari ja Netti Nüganeni kunst. Ossip Mandelštami, Piret Karro, Philip Grossi, Andrus Rõugu luuletused. Vilja Kiisler Sveta Grigorjevast, Marja Unt Mehis Heinsaarest, Ave Taavet Joonas Sildrest, Triinu Pakk Maylis de Kerangalist, Katre Talviste Kaia Sisaskist.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi