Vikerkaar 9 2019

ÖKOVISIOONID. Mis muutub? Kuidas valmistuda? Poliitika: manifestid, Francesco Orsi, Teele Pehk, Gustav Kalm, Joonas Kiik, Kaarel Tarand. Ökosüsteem: Kalevi Kull, Mihkel Kangur, Mart Meriste, Aveliina Helm. Kliima: Mait Sepp, Antti Roose. Loodusvarad: Piret Väinsalu, Ülo Niinemets, Peep Mardiste, Jaan Pärn, Linda-Mari Väli. Toit & tervis: Riina Raudne, Taavi Tillmann, Kadri Aavik, Randel Kreitsberg. Linn: Tuul Sepp, Elo Kiivet, Francisco Martínez, Tauri Tuvikene. Ühiskond: Laur Kanger, Anu Printsmann, Aet Annist. Kultuur: Marek Tamm, Anne Kull, Timo Maran, Linda Kaljundi, Peeter Laurits, Keiu Virro, Heidi Ballet. Utoopiad: Kaido Kama, Rein Kuresoo, Margus Ott. Kirjandus: Urmas Vadi, Lauri Sommer, Kertu Moppel, Jim Ashilevi. Valdur Mikitast Hasso Krull.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk