Vikerkaar 4-5 2021

Berit Renser veebitervendajate seas. Häbistamisgrupid, kus kaob häbitunne (K. Lott, M. Murumaa-Mengel). Alari Allik arvutimängu mõjust karmale. Marian Võsumets: ilus keha vs. terve inimene. Thomas Laqueur kohalikust ja kosmilisest. Kaisa Ling mõtleb mustusest. Keiu Virro podcastide ja Joosep Vesselov prõmmude maailmas. Tiit Hennoste Pärnu skeenel poole sajandi eest. Airi Triisberg vabakutselise pensionist. Mikk Pärnitsa lahtitühistamine. Luulet (Mirjam Parve, Wimberg, Andrei Liimets, Mari-Liis Müürsepp), proosat (Kelly Turk, Carolina Pihelgas, Anete Kruusimägi). Sirli Raitma identiteedimängud (Annika Toots). Sveta Grigorjeva Andrei Ivanovist, Märten Rattasepp Meelis Friedenthalist, Sandra Jõgeva Rein Siimust, Indrek Ojam Jüri Lippingust

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi