Vikerkaar 1–2 2018

Kõigile Eestimaa rahvastele! Anton Weiss-Wendt juutidest, Karsten Brüggemann baltisakslastest, Nikolai Karajev venelastest, Linda Kaljundi soomeugrilusest, Aet Annist ja Kristin Kuutma rahvuse moraalsest aegruumist, Klāvs Sedlenieks lätlaste väljarändest, Mikko Lagerspetz kultuuriautonoomia murtud lubadusest, Eero Janson ja Oudekki Loone sisserändest, Aro Velmet intellektuaalidest, Maarja Kaaristo identiteedist, Hasso Krull väekohtadest. Pidupäevast ilukirjandust: Sveta Grigorjeva, Andrus Kasemaa, Mart Kuldkepi, Kristjan Haljaku, Toomas Raudami, (:)kivisildniku, Keiti Vilmsi, P. I. Filimonovi, Merca luulet; Maarja Kangro, Urmas Vadi, Indrek Koffi, Janar Ala ja Anti Saare proosat. Hanno Soans riigist kui kunstiteosest. Arvustuse all Nihilist, Afanasjev, Filimonov ja Eero Epner. Elagu rahvaste rahu!

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi