Vikerkaar 10-11 2018

Igavust endale otsida! Igavus kui ajaaken (Jossif Brodski), kui liigse tähendusnõudluse saadus (Katre Pärn), kui vastupanuviis (Eik Hermann). Elin Sild ja Tuul Sepp raiskamisest looduses. Berit Renser diginomaadidest. Terje Toomistu nõukogude hipidest, Amaranta Heredia Jaén seksitööst. Karl Lembit Laane riigireform rahvaesindajate loosimisega. Emily Kern vaidleb esiajaloo üle. Sei Shōnagoni “Padjamärkmed”, Tõnis Tootseni, Sandra Jõgeva, Ervin Õunapuu jutte. Carolina Pihelga, Kristjan Haljaku, Igor Kotjuhi, Jüri Kolgi, Joosep Vesselovi ja Giuseppe Ungaretti luulet. Eik Hermann Hanna Piksarve ja Hedi Jaansoo kunstist. Margus Ott kasutusest. Maia Tammjärv arvustab Urmo Jaanimäge, Ave Taavet Taavet Kaset, Andrus Kasemaa Kaur Riismaad, Mariliin Vassenin Triin Pajat ja Berk Vaher Pikri kalambuure.

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi