Mitmesuguseid lugusid. Tõnis Vilu “Endast rääkimise kunst”, Vladimir Šarov “Oleviku ja tuleviku minevikust”, Marci Shore “Tõejärgsuse eelajalugu idas ja läänes”. Tõnis Saarts “Esindusdemokraatia 21. sajandil”. Kadi Viik “Ajad ei muutu niisama. #MeToost ja selle kriitikast.” Andrei Liimets jalgpallist ja poliitikast. Aet Süvari jalgpallist ja Péter Esterházyst. Reet Varblane Lylian Meistri kõhedast hubasusest. Pär Lagerkvisti, Maarja Kangro, Triin Paja, Ralf Sauteri luuletused. Indrek Koffi “Vastuhakk”, Kai Kase ja Toomas Vindi jutud. Johanna Ross arvustab Maarja Kangro auhinnaraamatut, Pille-Riin Larm Peeter Sauteri “Põrsa paremaid päevi”, Sveta Grigorjeva Kerttu Rakke “Häbi”. Ave Taaveti joonistusi.

 

 

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi