Vikerkaar 9 2020

Häda rassi pärast. Nathaniel Knight: Baer ja Vene teaduse eripärad. Bart Pushaw eestlase valgenemisest. Linda Kaljundi põlis- ja pärisrahvast. Ken Kalling tõuaretusest. Tarun Gidwani ja Airi Triisberg BLM-ist Eesti moodi. Laur Kaunissaare ja Piret Karro ida-euroopa teatri nahavärvist. Ave Taaveti, Keit Tamme, Jan Kausi proosat. Reiner BrockmanniAndra Teede, fs-i ja Nekramatnaja värsse. Arvustused imedest (Sandra Jõgeva Kalle Käsperist), spioonidest (Andrei Hvostov Olga Pogodina-Kuzmina), kodukäijatest (Paavo Matsin ulmeantoloogiast), tulnukatest (Jaile Jürgens Joel Jansist) ebateadusest (Lauri Laanisto Rupert Sheldrake‘ist). Graafika grammatika (Laura Kuusk).

Leia veel huvitavat lugemist

Täheke
Õpetajate leht
Muusika
Kunstel
Akadeemia
Keel ja kirjandus
LR
Looming
Hea laps
Värske Rõhk
Sirp
Müürileht
TeMuKi